Telung liyane kasus rubella ditemokaké ing StarWorld: Macau govt
toto

Telung liyane kasus rubella ditemokaké ing StarWorld: Macau govt

Telung liyane Staff ing casino StarWorld Hotel ing Macau wis didiagnosis rubella, penyakit uga dikenal minangka campak Jerman, miturut nganyari diterbitake Pengeluaran SGP dening Biro Kesehatan kutha ana. Iki nambahake panemuan kasebut, ing properti unggulan semenanjung Macau Galaxy Entertainment Group Ltd, minangka conto “infeksi kolektif”.

Telu anggota staf casino StarWorld – kabeh wong – kabeh lair ing njaba Macau; siji ing Vietnam lan loro liyane ing daratan China. Dheweke duwe “sejarah sing ora jelas” babagan vaksinasi virus rubella, ujare Biro Kesehatan. Telu kasebut nuduhake gejala infeksi rubella, kanthi demam moderat lan ruam, ing “16 Juni, 17 Juni lan 20 Juni”, ujare biro kasebut.

Sadurungé sasi iki wis announced sing anggota Staff ngandhut ing StarWorld casino wis didiagnosis rubella ing 31. Mei buruh – 14 minggu ngandhut ing wektu – kabaripun ora divaksinasi marang penyakit.

Rubella minangka penyakit sing bisa dicegah kanthi vaksinasi, miturut Organisasi Kesehatan Dunia. Komplikasi sing ana gandhengane karo penyakit kasebut kalebu risiko keguguran utawa kelainan janin kanggo wanita sing kena ing tahap awal ngandhut.

Kasus rubella wis dideteksi ing Starworld Hotel ing April , miturut Rilis sadurungé saka Biro Kesehatan Macau. Sawetara kasus rubella uga dideteksi ing Galaxy Entertainment kang Galaxy Macau casino resort ing Mei .

Properti game lokal liyane sing wis dikonfirmasi kasus rubella wiwit wiwitan April kalebu MGM Macau lan City of Dreams. MGM Macau, dumunung ing Data SGP semenanjung Macau, mbukak dening MGM China Holdings Ltd. City of Dreams, ing Cotai, dilakokno dening Melco Resorts lan Hiburan Ltd.

Kasus rubella uga dideteksi ing hotel casino Golden Dragon, miturut Biro Kesehatan. Properti kasebut dikelola dening Golden Dragon Group Co Ltd. Kasino ing papan kasebut dikelola miturut hak game SJM Holdings Ltd.

Sawetara kasus rubella uga wis dikonfirmasi ing kasino ing New Orient Landmark Result SGP Hotel – properti uga nggunakake lisensi SJM Holdings – ing semenanjung Macau.

Macau duwe 59 kasus rubella sing dilaporake ing saindenging kutha ing antarane April lan Juni, miturut rilis biro dina Jumuah. Mayoritas melu wong sing kerja ing properti casino.