Pelabuhan Encore Boston Wynn mbukak kanggo umum
toto

Pelabuhan Encore Boston Wynn mbukak kanggo umum

US $ 2,6 milyar Encore Boston Harbour (gambar), cedhak Boston, Massachusetts, ajang paling anyar saka operator casino Wynn Resorts Ltd, dibukak ana.

Miturut foto sing digawa ing situs web koran Boston Globe, tamu kasebut kalebu Elaine Wynn, mantan garwane pendiri perusahaan kasebut Steve Wynn, sing Keluaran SDY metu saka perusahaan taun kepungkur amarga ana tuduhan tumindak seksual. Uga ing Bukak ana Allan Zeman, ketua operator casino Macau Wynn Macau Ltd.

Kaya kasebut ing sawetara laporan media, resort Encore Boston Harbour anyar 3.100 slot machine, 231 Tabel game lan kamar VIP game.

Wynn Resorts basis Amerika Serikat punika tenan tiyang sepah saka Wynn Macau Ltd, operator saka loro casino property in Macau. Klompok tiyang sepah uga kepinginan kanggo lisensi casino Jepang.

Matt Maddox, pangareping eksekutif Wynn Resorts, dipetik dening Associated Data SDY Press ngandika – sakcepete sadurunge Encore Boston Harbour dibukak – sing resort anyar bakal “kertu telpon kanggo kutha-kutha liyane lan tujuan ing saindhenging donya.”

Dheweke nambahake ajang Massachusetts bisa dadi cithakan kanggo mangsa perusahaan lan bisa kanggo industri casino minangka kabèh.

“Iki dudu kasino lokal. Iki dudu gambling regional. Iki pisanan kutha gedhe duwe Result SGP bintang lima, skala gedhe, resort terpadu, “Pak Maddox dikutip minangka ngandika.