PDB Macau mudhun 0,3 persen ing 2019, ujare EIU
toto

PDB Macau mudhun 0,3 persen ing 2019, ujare EIU

Economist Intelligence Unit (EIU) ngandika ing analisis paling anyar ing Outlook kanggo Macau sing ngarepake ekonomi kutha kontrak 0,3 persen taun iki, sawise Data HK 3,2 persen shrinkage kuartal pisanan .

Divisi riset lan analisis The Economist Group ngandika ing laporan ana sing samesthine produk domestik bruto (PDB) Macau 2019 kanggo nyilikake, diwenehi investasi pemerintah kurang ing karya umum lan ora bukaan anyar saka resorts casino gedhe-gedhe.

laporan EIU uga nuding metu sing deceleration saka ekonomi daratan China bisa Result SDY mengaruhi ekonomi Macau, utamané casino kutha.

revenue game reged casino Macau (GGR) kanggo limang sasi pisanan 2019 meh MOP125,69 milyar (US $ 15,62 milyar), kontraksi taun-on-taun 1,6 persen , miturut data resmi.

Full-taun 2018 PDB ing Macau ana 4,7 persen luwih saka ing 2017, ngandika Statistik kutha lan Service Sensus ing Februari. Iku mundhak taunan consecutive kaloro, ngedongkrak dening wutah revenue ing industri game kutha kang.

Ing laporan ana, EIU ngandika samesthine ekonomi Macau bakal bali menyang wutah ing 2020, karo PDB kutha kang nambah dening 1,6 persen amarga proyek Result HK karya umum anyar lan samesthine mbukak saka HKD36 milyar (US$4,6 milyar) Grand Lisboa Palace. casino resort awal taun sabanjuré. Iku bakal dadi resort Cotai pisanan kanggo operator casino Macau SJM Holdings Ltd.