Meg-Star miwiti klub poker VIP ing Macau Roosevelt
toto

Meg-Star miwiti klub poker VIP ing Macau Roosevelt

Macau junket investor Meg-Star Group ngandika dibukak ana klub VIP poker anyar ing casino nang Macau Roosevelt Hotel ing distrik Taipa kutha. Kamar Result SDY poker – diarani “Poker Time Club” (digambarke) – manggoni kabeh wilayah sing sadurunge diparengake menyang bagean pasar massa casino, ngandika Meg-Star ing release penet ana.

Klub kasebut nduweni limang kamar VIP sing bentuke dering, ruang tamu sing mbukak lan sing diterangake minangka area penghargaan “tema jam tangan kelas koleksi”, miturut pratelan kasebut.

Promotor uga ujar manawa klub anyar iki minangka klub poker Texas Hold’em gedhe pisanan ing donya sing menehi apa sing diarani “layanan penghargaan jam tangan tingkat paling dhuwur”. Meg-Star ngandika wis partnered karo Keluaran SDY watchmaker Swiss Swiss Wektu Group kanggo nggawe Poker Wektu Club.

Kepala eksekutif Meg-Star Ben Leong lan duta merek grup kasebut Cheung Chi Lam, uga direktur Swiss Time Group, Michael Zhao, rawuh ing upacara pembukaan dina Jumuah.

Casino ing Macau Roosevelt Hotel makaryakke ing lisensi saka operator casino Macau SJM Holdings Ltd. casino iki resmi disebut Casino Jockey Club, minangka teknis relokasi fasilitas game saiki ditutup ing trek jaran-lomba toko.

investor junket Macau liyane, Tak Chun Group, wis mbukak operasi VIP ing Macau Roosevelt casino wiwit Mei taun pungkasan. Kanthi Bukak saka klub Data SDY poker VIP anyar, casino ing properti mung fokus ing babagan game VIP.