G2E Asia duwe edisi Filipina ing Desember
toto

G2E Asia duwe edisi Filipina ing Desember

Organizer saka Global Gaming Expo (G2E) Asia, konferensi industri casino lan pameran perdagangan sing wis dianakaké saben taun ing Macau wiwit diwiwiti Result SGP ing 2007, ngandika ing taun iki ana edition Filipina ing 3 lan 4 Desember ing Manila. Marriott Hotel ing Resorts World Manila casino resort.

Iku miturut woro-woro ringkes dina Senin saka Reed Exhibitions China. Co-organiser liyane G2E Asia yaiku American Gaming Association.

GGRAsia nyedhaki eksekutif Reed Pameran kanggo takon kanggo informasi luwih lengkap ing pikiran konco Kajaba iku taun acara Manila, nanging durung nampa balesan ing wektu crita iki online.

woro-woro ngandika “G2E Asia @ Philippines” iku kanggo fitur bale expo lan dadi Pragmatic Play acara jaringan kanggo operator game saka Filipina lan negara-negara tanggané, uga produsen kaputusan industri liyane. Acara kasebut uga disetel kanggo ndeleng luwih saka “3,500 pengunjung” lan “luwih saka 50 peserta pameran lan sponsor”, tambah promotor.

Pasar casino Filipina wis akeh ing revenue game reged (GGR). Sektor diprodhuksi PHP52,52 milyar (US $ 1 milyar) ing GGR ing waktu pisanan, miturut data dirilis ing Mei dening pengatur casino negara.

Pasar Filipina uga ndeleng rakit papan anyar. Laporan riset Mei saka Union Gaming Securities Asia Ltd ujar manawa papat proyek standar internasional skala gedhe anyar – kanthi investasi gabungan sing ditandhani $ 2.8 milyar – dikonfirmasi kaya ing pipa wiwit taun 2020.

Edisi pisanan “G2E Asia @ Philippines” uga nampilake program sing diarani “G2E Asia Philippines Forum”, miturut panitia.

Resorts World Manila, ajang kanggo edition Philippines, cedhak bandara internasional utama kutha, lan Komplek iku usaha antarane operator kapal pesiar casino Hong Kong-kadhaptar Genting Hong Kong Ltd, lan konglomerat lokal Alliance Global Group Inc.

Edisi 2019 G2E Asia, sing dianakake ing resort casino Venetian Macao tanggal 21 nganti 23 Mei, ndeleng total “13.500” pengunjung perdagangan sajrone rong Result HK dina pisanan acara kasebut, miturut siaran pers. Lantai pameran sakabèhé ing pameran dagang kasebut jembaré total 14.000 meter persegi (151.000 kaki persegi), lan nampilake “meh 200 peserta pameran” .