Macau govt US $ 6bn liwat tax game kanggo 31 Mei taun iki
toto

Macau govt US $ 6bn liwat tax game kanggo 31 Mei taun iki

Angka resmi nuduhake manawa pamrentah Macau nglumpukake luwih saka Keluaran SDY MOP48,36 milyar (US $ 6,01 milyar) kanthi rega saiki saka industri game lokal ing limang wulan pisanan 2019. Angka kasebut nuduhake 49,2 persen saka jumlah sing dianggarake kanggo ngumpulake. saka game sak taun tanggalan. Data dikirim online Rebo dening pemerintah nuduhake yen revenue saiki […]

toto

Guangdongers nglaporake preian ing omah 2019: riset

A survey conducted dening pamaréntah Cina lan publicized minggu iki, tabet sing residents saka provinsi Guangdong – yurisdiksi dharatan paling cedhak Macau lan Hong Kong – tetep manteb ing ati ing mbuwang konsumen. Nanging lelungan ngluwihi wates daratan – kalebu menyang Wilayah Administratif Khusus Hong Kong, Macau – ora dadi pilihan sing diumumake kanggo mayoritas […]

toto

Pengunjung Mei Macau mundhak 26 persen saben taun

Kedatangan pengunjung menyang Macau meh 3,4 yuta ing Mei 2019, munggah 25,6 persen saben taun. Ing jangkah saka wutah ing dina sing padha pengunjung kanggo Macau sasi iku luwih cepet saka pengunjung sewengi, miturut data paling anyar dirilis dening Statistik kutha lan Service Sensus. Tally pengunjung sewengi ing Mei ana 1.6 yuta ing Mei, makili […]

toto

Meg-Star miwiti klub poker VIP ing Macau Roosevelt

Macau junket investor Meg-Star Group ngandika dibukak ana klub VIP poker anyar ing casino nang Macau Roosevelt Hotel ing distrik Taipa kutha. Kamar Result SDY poker – diarani “Poker Time Club” (digambarke) – manggoni kabeh wilayah sing sadurunge diparengake menyang bagean pasar massa casino, ngandika Meg-Star ing release penet ana. Klub kasebut nduweni limang kamar […]

toto

Pelabuhan Encore Boston Wynn mbukak kanggo umum

US $ 2,6 milyar Encore Boston Harbour (gambar), cedhak Boston, Massachusetts, ajang paling anyar saka operator casino Wynn Resorts Ltd, dibukak ana. Miturut foto sing digawa ing situs web koran Boston Globe, tamu kasebut kalebu Elaine Wynn, mantan garwane pendiri perusahaan kasebut Steve Wynn, sing Keluaran SDY metu saka perusahaan taun kepungkur amarga ana tuduhan […]

toto

Telung liyane kasus rubella ditemokaké ing StarWorld: Macau govt

Telung liyane Staff ing casino StarWorld Hotel ing Macau wis didiagnosis rubella, penyakit uga dikenal minangka campak Jerman, miturut nganyari diterbitake Pengeluaran SGP dening Biro Kesehatan kutha ana. Iki nambahake panemuan kasebut, ing properti unggulan semenanjung Macau Galaxy Entertainment Group Ltd, minangka conto “infeksi kolektif”. Telu anggota staf casino StarWorld – kabeh wong – kabeh […]

toto

PDB Macau mudhun 0,3 persen ing 2019, ujare EIU

Economist Intelligence Unit (EIU) ngandika ing analisis paling anyar ing Outlook kanggo Macau sing ngarepake ekonomi kutha kontrak 0,3 persen taun iki, sawise Data HK 3,2 persen shrinkage kuartal pisanan . Divisi riset lan analisis The Economist Group ngandika ing laporan ana sing samesthine produk domestik bruto (PDB) Macau 2019 kanggo nyilikake, diwenehi investasi pemerintah […]

toto

G2E Asia duwe edisi Filipina ing Desember

Organizer saka Global Gaming Expo (G2E) Asia, konferensi industri casino lan pameran perdagangan sing wis dianakaké saben taun ing Macau wiwit diwiwiti Result SGP ing 2007, ngandika ing taun iki ana edition Filipina ing 3 lan 4 Desember ing Manila. Marriott Hotel ing Resorts World Manila casino resort. Iku miturut woro-woro ringkes dina Senin saka […]

toto

Bernstein njaga ati-ati ing Macau Juni GGR

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd ramalan ing memo ana sing Macau kang Juni casino revenue game reged (GGR) antarane 1 persen lan 3 persen luwih Data SDY taun-ing-taun, ngramut tampilan ati-ati ditulis minggu sadurungé. Ing cathetan 10 Juni, GGR Juni kasebut bisa uga ana ing antarane 3 persen lan 5 persen luwih dhuwur saben taun. […]